Wat doet Qwiek om dementie te stoppen?

  • €6.000

    Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
  • 40

    Herinneringen Kerstballen cadeau gegeven aan medewerkers
  • 2022

    Doen mee aan de HerinneringenRit

"Wij willen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie."

Chris Rameckers, directeur Qwiek
Chris Rameckers, directeur Qwiek

Wat doet Qwiek?

Qwiek betekent leven vol energie: levenskrachtig, gezond, fit en vitaal. En dat is precies waar we voor gaan en staan. Door met veel energie, passie en toewijding slimme oplossingen voor de zorg te creëren. En producten te maken die zorgmedewerkers helpen om datgene te doen waar zij goed in zijn: persoonlijke zorg verlenen die aansluit op de behoeften van hun cliënten. Producten die het leven van mensen met dementie net dat beetje mooier en waardevoller maken.

Lees meer op Qwiek.eu

"Vanuit het hart van de zorg gaan wij samen op zoek naar innovatieve oplossingen om de zorg te ondersteunen. We zijn daarom continu in gesprek met zorgmedewerkers. Welke uitdagingen komen zij tegen in hun werk? Hoe zouden ze hun cliënten nog beter kunnen helpen? En wat kan Qwiek hierin betekenen?"

Jos Kern, productspecialist Qwiek
Jos Kern, productspecialist Qwiek
Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.