Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Wat doet Qwiek om dementie te stoppen?

 • Icoon herinneringen koesteren

  €6.000

  Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
 • Icoon kerstbal

  40

  Herinneringen Kerstballen cadeau gegeven aan medewerkers
 • Icoon herinneringenrit fiets

  2022

  Doen mee aan de HerinneringenRit
Wij willen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie.

— Chris Rameckers, directeur Qwiek

Chris Rameckers

Wat doet Qwiek?

Qwiek betekent leven vol energie: levenskrachtig, gezond, fit en vitaal. En dat is precies waar we voor gaan en staan. Door met veel energie, passie en toewijding slimme oplossingen voor de zorg te creëren. En producten te maken die zorgmedewerkers helpen om datgene te doen waar zij goed in zijn: persoonlijke zorg verlenen die aansluit op de behoeften van hun cliënten. Producten die het leven van mensen met dementie net dat beetje mooier en waardevoller maken.

Vanuit het hart van de zorg gaan wij samen op zoek naar innovatieve oplossingen om de zorg te ondersteunen. We zijn daarom continu in gesprek met zorgmedewerkers. Welke uitdagingen komen zij tegen in hun werk? Hoe zouden ze hun cliënten nog beter kunnen helpen? En wat kan Qwiek hierin betekenen?

— Jos Kern, productspecialist Qwiek

Jos Kern

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Stan Koedam via (06) 57 26 44 62 / [email protected]. Of vul dit contactformulier in.

Stan Koedam