Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Wat doet TimeSteps om dementie te stoppen?

 • Icoon herinneringen koesteren

  €3.000

  Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
 • Icoon opbrengst

  €3.625

  Ingezameld met The Longest Day
 • Icoon mantelzorg of casemanagement

  25

  Deelnemers liepen mee met The Longest Day

Wandeling The Longest Day

Op 21 juni, de langste dag van het jaar, organiseerde TimeSteps de wandeltocht The Longest Day. Medewerkers liepen van hun kantoor naar Alzheimer Nederland, om aandacht te vragen voor het belang van beweging voor mensen met dementie in verzorgingshuizen. Ook mensen met dementie en hun dierbaren wandelden (stukken van) de tocht mee. Bij aankomst overhandigde TimeSteps Alzheimer Nederland een cheque met de opbrengst: € 3.625! Kijk ook de video!

Wat doet TimeSteps?

TimeSteps ontwikkelt digitale hulpmiddelen voor meer zelfredzaamheid bij mensen met dementie die nog thuis wonen, en verlichting van de zorglast bij hun mantelzorgers. TimeSteps kijk daarbij vooral naar wat wél kan. TimeSteps wil met ethisch verantwoorde en innovatieve oplossingen sociale impact maken. Zodat mensen met dementie en betrokkenen ervaren dat ze er niet alleen voor staan.

TimeSteps kan mensen met dementie en hun naasten niet beloven dat we al hun problemen oplossen. Maar net als Alzheimer Nederland beloven wij hun wel dat ze er niet alléén voor staan.

— Tim van Santen, medeoprichter TimeSteps

Tim van Santen

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Stan Koedam via (06) 57 26 44 62 / [email protected]. Of vul dit contactformulier in.

Stan Koedam