Wat doet TimeSteps om dementie te stoppen?

  • €3.000

    Jaarlijkse bijdrage voor onderzoek
  • €3.625

    Ingezameld met The Longest Day
  • 25

    Deelnemers liepen mee met The Longest Day

"Mijn vrouw Hester kreeg op haar 50ste de diagnose Alzheimer. Voor haar komen oplossingen te laat. Maar met TimeSteps en onze steun voor Alzheimer Nederland, doen wij dit voor alle Hesters in de wereld."

Ton in 't Veen, medeoprichter TimeSteps
Ton in 't Veen met zijn vrouw

Wandeling The Longest Day

Op 21 juni, de langste dag van het jaar, organiseerde TimeSteps de wandeltocht The Longest Day. Medewerkers liepen van hun kantoor naar Alzheimer Nederland, om aandacht te vragen voor het belang van beweging voor mensen met dementie in verzorgingshuizen. Ook mensen met dementie en hun dierbaren wandelden (stukken van) de tocht mee. Bij aankomst overhandigde TimeSteps Alzheimer Nederland een cheque met de opbrengst: € 3.625! Kijk ook de video!

Wat doet TimeSteps?

TimeSteps ontwikkelt digitale hulpmiddelen voor meer zelfredzaamheid bij mensen met dementie die nog thuis wonen, en verlichting van de zorglast bij hun mantelzorgers. TimeSteps kijk daarbij vooral naar wat wél kan. TimeSteps wil met ethisch verantwoorde en innovatieve oplossingen sociale impact maken. Zodat mensen met dementie en betrokkenen ervaren dat ze er niet alleen voor staan.

Lees meer over de producten en de mensen van TimeSteps.

"TimeSteps kan mensen met dementie en hun naasten niet beloven dat we al hun problemen oplossen. Maar net als Alzheimer Nederland beloven wij hun wel dat ze er niet alléén voor staan."

Tim van Santen, medeoprichter TimeSteps 
Tim van Santen, mede-oprichter TimeSteps
Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Ook Bedrijfsvriend worden?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.