Alzheimer Nederland bouwt aan een toekomst zonder dementie en een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dat kunnen wij niet alleen. Daarom werken we samen met partners uit het bedrijfsleven en de publieke sector die samen met ons in actie willen komen. Zodat toekomstige generaties kunnen opgroeien zonder dementie in hun leven en er betere ondersteuning komt voor mensen met dementie en hun naasten. En zodat mantelzorgers niet meer overbelast hoeven te raken. Iedere partner draagt op zijn eigen manier bij. Samen boeken we prachtige resultaten.

Zo hebben we duurzame meerjarige partnerships met PGGM, CZ, KNB en Monuta op dementie.nl. Met specifieke expertise vanuit onze partners kunnen we mensen met dementie en hun omgeving nóg beter ondersteunen.

Wilt u met ons samenwerken?

Neem dan contact op met Carolien Verheijde, relatiemanager zakelijke markt. Zij kijkt graag met u naar de mogelijkheden om met ons samen te werken.
T: 033 - 303 25 70
E: zakelijk@alzheimer-nederland.nl

Onze partners

PGGM: een waardevolle toekomst voor mensen met dementie
“Mantelzorgers brengen grote offers. Deze mensen willen wij zoveel mogelijk steunen”

Lees meer

 

CZ: alles voor betere zorg
“Wij willen dat mantelzorgers nu en in de toekomst kunnen rekenen op goede zorg en begeleiding”

Lees meer

 

KNB: juridische ondersteuning
“Goede én tijdige voorlichting aan mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers is essentieel om medische, persoonlijke en financiële zaken goed te kunnen regelen”

Lees meer

 

VriendenLoterij
Alzheimer Nederland heeft inmiddels al 3 miljoen euro ontvangen van de VriendenLoterij.

Lees meer