Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Welke impact hebben onze Bedrijfsdonateurs al gemaakt?

 • Icoon opbrengst

  €173.339

  Bijgedragen aan onderzoek
 • Icoon bedrijven

  2.832

  Bedrijfsdonateurs steunen Alzheimer Nederland
 • Icoon liefde

  24.500

  Herinneringen Kerstballen verkocht

Omdat jij impact maakt

Doet je bedrijf een structurele donatie van €500 per jaar? Als dank sturen we je graag twee gratis tickets voor deelname aan de HerinneringenRit. Stuur een mail naar [email protected], vermeld je bedrijfsnaam, donatie en dat je een team wilt aanmelden. Ook krijg je de nieuwsbrief en ons magazine Alz...

Cheque overhandigen

Wil je een cheque aan ons overhandigen? Dat kan. Neem contact met ons. We bedanken je bedrijf graag persoonlijk voor jullie inzet en steun. Mét een fotomoment in ons gele huis bij ons op kantoor, zodat niemand er meer omheen kan dat jullie ons steunen.

Doneren met belastingvoordeel

Als Bedrijfsdonateur krijg je tot 52% belastingvoordeel als je 5 jaar of langer jaarlijks een vast bedrag doneert en dit vastlegt in een schenkingsovereenkomst. De donatie is dan namelijk volledig aftrekbaar van de belasting (ongeacht het bedrag). Hierdoor kun je meer geven voor hetzelfde geld, of zelf de belastingteruggave ontvangen. En met jouw bedrijf meer onderzoek mogelijk maken.

Wil je met jouw bedrijf méér doen dan doneren én impact maken? Dat kan! Word Bedrijfsvriend.

Vragen over je Bedrijfsdonatie?

Overweeg je om ook Bedrijfsdonateur te worden of heb je vragen over het doen van een zakelijke donatie? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Neem gerust contact met ons op via [email protected]. Of vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.