Welke impact hebben onze Bedrijfsdonateurs al gemaakt?

  • €173.339

    Bijgedragen aan onderzoek
  • 2.832

    Bedrijfsdonateurs steunen Alzheimer Nederland
  • 24.500

    Herinneringen Kerstballen verkocht

Omdat jij impact maakt

Doet je bedrijf een structurele donatie van €500 per jaar? Als dank sturen we je graag twee gratis tickets voor deelname aan de HerinneringenRit. Stuur een mail naar zakelijk@alzheimer-nederland.nl, vermeld je bedrijfsnaam, donatie en dat je een team wilt aanmelden. Ook krijg je de zakelijke nieuwsbrief en ons magazine Alz...

Cheque overhandigen

Wil je een cheque aan ons overhandigen? Dat kan. Neem contact met ons. We bedanken je bedrijf graag persoonlijk voor jullie inzet en steun. Mét een fotomoment in ons gele huis bij ons op kantoor, zodat niemand er meer omheen kan dat jullie ons steunen.

Doneren met belastingvoordeel

Als Bedrijfsdonateur krijg je tot 52% belastingvoordeel als je 5 jaar of langer jaarlijks een vast bedrag doneert en dit vastlegt in een schenkingsovereenkomst. De donatie is dan namelijk volledig aftrekbaar van de belasting (ongeacht het bedrag). Hierdoor kun je meer geven voor hetzelfde geld, of zelf de belastingteruggave ontvangen. En met jouw bedrijf meer onderzoek mogelijk maken.

Zo kun je zakelijk doneren

Word Bedrijfsdonateur
Doneer tussen € 500 en € 3.000, eenmalig of via een maandelijkse donatie. Voor een beter leven mét en een toekomst zónder dementie.

Doneer nu

Grote gift
Doe een zakelijk donatie van € 1.000 of meer en breng met jouw bedrijf een toekomst zonder dementie een stap dichterbij.

Lees meer

Grote gift voor onderzoek
Draag gericht bij aan oplossingen: doe een zakelijke donatie van € 1.000 of meer specifiek voor onderzoek naar dementie.

Lees meer

Stan Koedam teamleider Acties & Evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over je Bedrijfsdonatie?

Overweeg je om ook Bedrijfsdonateur te worden of heb je vragen over het doen van een zakelijke donatie? Neem gerust contact op met Stan Koedam via (06) 57 26 44 62 / zakelijk@alzheimer-nederland.nlof vul ons contactformulier in.