Zo maak je verschil

Benieuwd hoe je bedrijf het verschil kan maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? De mogelijkheden zijn divers. Van sportieve uitdagingen voor je medewerkers, tot steun aan een specifiek onderzoek en eigen creatieve acties van je teams. 

Omdat jij impact maakt

Als Bedrijfspartner heb je impact op het leven van mensen met dementie en hun naasten. Door je financiële bijdrage en jouw project. Daarvoor geven wij je graag iets terug. Plaatsen op de gastenlijst van onze Onvergetelijke evenementen en verbinding met ons netwerk. Een communicatietoolkit en ondersteuning bij de HerinneringenRit en de online Bedrijfscollecte. En voldoening over de impact van je vriendschap.

Anne Claire van der Lugt teamleider zakelijke markt a.i.

Vragen over zakelijk bijdragen?

Overweeg je om ook Bedrijfspartner te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Anne Claire van der Lugt via (06) 25 00 79 58 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.