Welke impact hebben onze Bedrijfsvrienden al gemaakt?

  • €292.784

    Bijgedragen aan onderzoek
  • 20.000

    Vergeet-mij-niet producten gekocht
  • 450

    Medewerkers en relaties stapten op de fiets

Zo maak je verschil

Benieuwd hoe je bedrijf het verschil kan maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? De mogelijkheden zijn divers. Van sportieve uitdagingen voor je medewerkers, tot steun aan een speciaal onderzoek en eigen creatieve acties aan je teams.

Omdat jij impact maakt

Als Bedrijfsvriend heb je impact op het leven van mensen met dementie en hun naasten. Wij geven je daar graag iets voor terug. Een eigen Bedrijfsvriendenpagina op deze website. En een online training Samen Dementievriendelijk voor alle medewerkers (training op locatie is bespreekbaar). Ook zijn al je medewerkers welkom tijdens onze exclusieve online Onvergetelijke Bedrijfsvriendenmiddag, waar we je verbinden met ons netwerk. Jaarlijks ontvang je 8 gratis deelnemerstickets voor de HerinneringenRit. Je krijgt verder een communicatietoolkit en ondersteuning bij de HerinneringenRit en de online Bedrijfscollecte. En om onze vriendschap te tonen ontvang je het Bedrijfsvriendenschildje voor bij de ingang van je bedrijf.

Stan Koedam teamleider Acties & Evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over zakelijk bijdragen?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Neem gerust contact op met Stan Koedam (06) 57 26 44 62 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.