Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Welke impact hebben onze Bedrijfsvrienden al gemaakt?

 • Icoon opbrengst

  €292.784

  Bijgedragen aan onderzoek
 • Icoon liefde

  20.000

  Vergeet-mij-niet producten gekocht
 • Icoon herinneringenrit racefiets

  450

  Medewerkers en relaties stapten op de fiets

Zo maak je verschil

Benieuwd hoe je bedrijf het verschil kan maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? De mogelijkheden zijn divers. Van sportieve uitdagingen voor je medewerkers, tot steun aan een speciaal onderzoek en eigen creatieve acties aan je teams.

Omdat jij impact maakt

Als Bedrijfsvriend heb je impact op het leven van mensen met dementie en hun naasten. Wij geven je daar graag iets voor terug. Een eigen Bedrijfsvriendenpagina op deze website. En een online training Samen Dementievriendelijk voor alle medewerkers (training op locatie is bespreekbaar). Jaarlijks ontvang je 8 gratis deelnemerstickets, een communicatietoolkit voor en ondersteuning de HerinneringenRit. Om onze vriendschap te tonen ontvang je het Bedrijfsvriendenschildje voor bij de ingang van je bedrijf.

Vragen over zakelijk bijdragen?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Neem gerust contact met ons op via [email protected]. Of vul dit contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Wil je alleen zakelijk doneren? Word Bedrijfsdonateur.