Zo maak je verschil

Benieuwd hoe je bedrijf het verschil kan maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? De mogelijkheden zijn divers. Van sportieve uitdagingen voor je medewerkers, tot steun aan een speciaal onderzoek en eigen creatieve acties aan je teams.

Omdat jij impact maakt

Als Bedrijfsvriend heb je impact op het leven van mensen met dementie en hun naasten. En wij geven je graag iets terug. Plaatsen op de gastenlijst van onze Onvergetelijke evenementen en verbinding met ons netwerk. Een communicatietoolkit en ondersteuning bij 2bike4alzheimer en de online Bedrijfscollecte. Maar bovendien: vrije keuze uit projecten én voldoening over de impact van je vriendschap. Word je Bedrijfspartner? Dan geven we je nog meer. Een project op maat dat is afgestemd op je bedrijf. En dat jouw MVO-beleid impact geeft.

Vragen over zakelijk bijdragen?

Overweeg je om ook Bedrijfsvriend te worden en verschil te maken voor mensen met dementie en hun dierbaren? We bespreken graag samen wat past bij je bedrijf. Zo komen we tot een verbinding die wederzijdse vooruitgang brengt. Neem gerust contact op met Nienke van Wezel via (06) 12 98 54 99 / zakelijk@alzheimer-nederland.nl. Of vul dit contactformulier in.