Hoe werkt het? 

In het Alzheimer Nederland panel vragen wij u 4 tot 6 keer per jaar naar uw mening over actuele onderwerpen. U ontvangt hiervoor een e-mail met een korte vragenlijst.

Bekijk de uitleg

Resultaten

Met hulp van mensen met dementie en mantelzorgers hebben we al geweldige resultaten geboekt in de afgelopen jaren op verschillende actuele onderwerpen.

Bekijk de resultaten

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het Alzheimer Nederland panel? Bijvoorbeeld over wat u kunt verwachten? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Vraag en antwoord

Maak kennis met panellid Henk Heikens

Alzheimer Nederland heeft een panel van meer dan tweeduizend leden. Niet niks! Waarom hebben leden zich daar eigenlijk voor opgegeven? Maak kennis met panellid Henk.

Naar het interview

Ervaring van mevrouw Van der Schrier

Mevrouw Van der Schrier is mantelzorger van haar man Herman die alzheimer heeft. In deze video legt zij uit waarom ze het zo belangrijk vindt om mee te doen aan het Alzheimerpanel. 

Aanmelden voor het Alzheimer Nederland panel

Heeft u dementie, bent u mantelzorger of zorgprofessional en wilt u graag uw mening en ervaringen delen? Laat dan uw stem horen en meld u aan. Of kies voor inloggen als u al lid bent. Samen kunnen we de zorg rondom dementie verbeteren!
 

Ja, ik meld mij aan     Ik wil inloggen

Patiëntenparticipatie

Om de kwaliteit van zorg, onderzoek, onderwijs, beleid en innovaties te verbeteren, is het belangrijk dat deze unieke kennis en ervaring van mensen met dementie en hun naasten benut wordt. Dit is één van de speerpunten van Patiëntenfederatie Nederland, waar Alzheimer Nederland is vertegenwoordigd. Eén van de werkgroepen gaat over 'De Juiste Zorg op de Juiste Plek'.